Müsligrød

Grød
0 - 30 minutter
Denne grød har mere substans og smag end den klassiske havregrød. Det smarte er at du kan bruge lige den müsli, du allerbedst kan lide. Jeg kan anbefale denne fra Kornkammeret (link til Vegani) – men hvis du har mod på det, så har jeg også en lækker opskrift på en standard müsli lige her.
Ingredienser
2
personer
Grød
2 dl
müsli
2 dl
vand
2 dl
havredrik
40 gram
cashewnødder (kan udelades)
1 tsk
kanel
1 tsk
kardemomme
1 gram
rørsukker
0.5 tsk
salt
Topping
2 dl
neutral soya yoghurt
100 gram
blåbær
1 stk
klementin
Fremgangsmåde
Grød
1
Bland müsli, vand og havredrik sammen i en gryde.
2
Lad det simre ved middelvarme, og tilføj derefter nødder, sukker og krydderier.
3
Når müslien har optaget væsken skulle du meget gerne have en god grødet konsistens. Smag til med lidt salt – det fremhæver nemlig de søde smage.
Topping
1
Server grøden i dine yndlingsskåle.
2
Top med neutral soya yoghurt – jeg bruger den økologiske fra Alpro.
3
Tilføj bær og nødder. Velbekomme!