Blogindlæg
01.07.20

At tilpasse sig i fødevareindustrien og diætkulturen

Vi lever i et samfund hvor madindustrien er flere milliarder værd. Jo flere forarbejdede fødevarer vi kan konsumere jo bedre. Og så kan vi tage på og få dårlig samvittighed og desperat gå til den anden kæmpe industri. Diætindustrien.
Læs mere
Blogindlæg
29.06.20

Fire surdejsmadder jeg havde på menuen i Café Elmely

I min café serverede jeg fire slags smørrebrød henover sommeren 2019. Jeg kaldte dem for surdejsmadder, fordi de blev serveret på skiver af lækkert surdejsbrød, som blev bagt hos La Cabra. De er ganske enkle at lave, og super sjove at dekorere, så jeg synes da bare, du skal komme i gang!
Læs mere
Blogindlæg
10.06.20

Fra café-ejer til influ-øøøh-encer

Der er rigtig mange, der gør de samme ting. Jeg bryder mig overhovedet ikke om ordet "influencer", fordi alle jo kan blive det. Men kan de det? Jeg var heller ikke udlært kok eller tjener, men valgte alligevel at åbne min egen café. Men det havde aldrig gået, hvis jeg ikke havde brændt nok for det og var indforstået med at arbejde +70 timer om ugen. Det samme gør sig gældende med mit nye projekt.
Læs mere